måndag 9 februari 2009

Blää, fast 19 år idag :D

Fixat balbiljett nu iallafall..

Jag som tyckte det skulle vara så skönt att ta bilen till skolan, men vafan.. Bilistjävlar som inte kan köra bil för fem öre, blir så förbannad. Ligger i 60 på 90 väg hur länge som helst,sen när det väl blir 50, nej då kör han i 80. Så kommer det ju fucking bilar hela tiden så man inte kan köra om heller. Gaah!

Så skulle vi köpa biljetter till balen också, sitter fullt med människor i korridoren, Så jag och Frida sätter oss i cafeterian, pucko som vi är, SEN upptäcker vi att det faktiskt är KÖN som är där. Så vi går väl fint och ställer oss sist i kön då...

Sen ska vi köpa te, då finns det väl inge mjölk där, så gulliga tanten i cafeterian säger att vi kan gå till köket och få mjölk där, men nejdå där fanns det ju inge. Så vi går till vårt lärarrum och frågar där. "Nepp, nu går det över servicegränsen" Herregud! !

Igår då: Ganska jobbig dag. Mycket att tänka på...
Vi var även tvugna att ringa efter en ambulans till våran granne, stackare.
Plus att jag skottade hela vår infart + lite på baksidan, så idag har jag skapligt ont i ryggen. Duktiga jag :P


Kvällen igår var väl inte direkt mycket att ropa Hej för, eller var det de? Jadu.. det visar sig.

Sluta deppa nu, JAG FYLLER NITTON IDAG :D Weeei (Y)
Så efter skolan ska jag hem och bli grattad av min kära familj =)Först ska jag hämta Caroline och Fredrik vid ABB, dom åker med mej till Larsbo när jag slutat. Hoppas det går bättre att åka hem än hit. Plus att det skuttar ut en jävla hare framför bilen imorse (Förlåt för jävla, ni är ganska söta, men pucko, ni bara måste springa framför lysena på bilen, det vore ju tokigt annars)


Nu ska jag göra nån broschyr i skolan till vår konferens som vi tydligen ska ha i April.Puss och Kram


~Life is hard~

1 kommentar: