tisdag 24 mars 2009

DANS!
Vill dansa NU! Dock inte själv på rummet men, men imorrn då blir det dans! :D

Plus att vi bara har en enda lektion imorrn, känns ganska meningslöst att åka dit, men har nationellt prov i det nästa vecka så är väl lika bra att gå. Så blir det ju som sagt dans efter det :P och Gym, var faktiskt på gymmet idag! (Kors i taket, jag vet) Måste verkligen skärpa mej nu. Och du med Majjja, bli frisk nu så vi kan träna tillsammans =)


Fick provsvaren idag på alla prover jag tog innan jag åkte till Thailand, alla prover var bra! Bra men ändå inte, då vet dom iallafall inte vad det är för fel. Men risken för chrons var iallafall betydligt mindre sa han. Skulle få en till telefontid med honom om några veckor, Lars nånting, Larsson tror jag, Världens Bästa Doktor. Ett Stort plus till dej!


Var till min lilla Mormor idag och fick våfflor (Laktosfria:P ) Mums!Har nått under tungan som gör ont?!?!?

God Natt

Puss~Vad gör jag för fel?~

2 kommentarer:

 1. Så du har pratat med farbror dr... Blir du nå bättre utan mjölk då?
  Jag ska äta våfflor idag=)

  SvaraRadera
 2. Majja har åxå någe trassel med magen. Hon får tom ibland kli i munnen och prickar i armvecken och svid i ögonen av pollen och gräsklipp-men negativt på alla allergiprover-märkligt?!!
  Dansa rikgt snyggt nu-snyggt att du liksom chockade oss läsare med gymmet i neon! tom jag tränar regelbundet nu. lördag, söndag och onsdag! Fast inte idag för då smet jag till Caroline.

  Kramisar!

  SvaraRadera