lördag 14 mars 2009

För Fan Svergie, Bete Er!

Seriöst, skicka nån skrikig kärring till Eurovision song contest? Nej men det är ju skoj! Och inte nog med det så kommer det nån spansk (eller vad det nu var) låt upp på scen också, Hallå! Det är SVENSK melodifestival! Blir så sur!

Danssugen blir jag också av att se alla andra dansa på Tv. Självklart kom det en låt nu på datorn som vi dansade modern dans till förra terminen också!

Varför kunna inte Heat eller Måns vinna, dom var iallafall BRA, och Molly, gud vilken röst hon har, rysningar över hela kroppen ju!

Jaja, idag då, Fam Nordin Carlsson begav sig härifrån runt fyra.

Jag fick för mej att jag skulle dela upp strumpbyxor, knästrumpor och strumpor för sig, allt har legat i samma låda förut. Så det gjorde jag och när jag var klar med det hade det tydligen kommit fram några tröjor och lite annat smått och gott på nåt konstigt vis, så jag var tvungen att ta reda på det också, så då tänkte jag att jag skulle "göra" en till hylla i garderoben, men då ringde Maria och sa att dom skulle till Söderbärke och träffa nån, så då skulle hon ta med min packning som blev kvar där i Fredags, så då åkte jag ner och hämtade den. Kom tillbaka lagom till Melodifestivalen började, så nu ser det ut så här på mitt rum nu. =/ Måste väl ta tag i det antar jag.


Grejer överallt!

Sydde ju upp balklänning i Thailand, och köpte studentklänning, här kommer ett litet smakprov :P

Vit: Student Cerise+ vit: Bal

Imorrn blir det ett besök till Mormors Hus med Mor min =)
Ska väl ta tag i det där rummet nu =(

Puss och God Natt På Er =)~I can walk a 1000 miles to be whit you~

2 kommentarer:

  1. jajaja så noga man kan vara =) för jag antar att det var du som skrev, för det stog inte från vem det var =)
    love you...

    SvaraRadera
  2. tur att jag är så smart så jag fattade det ändå ;) puss puss
    love you darling

    SvaraRadera