fredag 13 mars 2009

Hemma =P

(Kul, hade skrivit hur mycket som helst, men nejdå då råkar jag väl ta bort allt så det är bara att börja om igen!)

Var ju dock ett tag sen jag kom hem, men har varken haft tid eller lust att skriva nåt, så blir nog ganska mycket i detta inlägg.

Thailand var helt underbart, delar iaf, eller det mesta. Sydde upp balklänning, och hittade en helt underbar studentklänning, fanns en enda på en skyltdocka, satt som en smäck :P (Y)Orkar inte skriva så mycket om det, var ut på nån båtttur, besökte fyra olika öar, badade, solade, snorklade :P mm. Såg en Havssköldpadda, och massa apor på vägen till båten, satt flera stycken i ett dike, hur söta som helst, fast dom var på väg att attackera oss när vi tog kort, då var dom mindre söta.

Nästan så fort vi kommit hem bar det av till Grangärde för att träffa Caroline, Fredrik och Vincent =) Dom är förresten här nu =)


I mitt knä nu (=

I Måndags började praktiken (JeansFactory) för min del, resten började förra veckan medans jag var borta :P Haha. Finns dock inte så mycket att göra. Vika Jeans, Larma nån tröja, Vika Jeans, lite kassa, Vika Jeans, nåt, Vika Jeans. Tror ni fattar att det är ganska mycket Jeans där. Fick förresten kläder därifrån igår, Skinnjacka, Chinos, kjol, leggings, kofta mm. 12 Plagg :P Inte fy skam må jag säga =)

DANSEN i Onsdags som gick kanon, måste börja äta innan danserna, går så mycket bättre då. Och är ju roligare då när man hänger med bättre. Me like Dans :P

Igår skulle det ju ha vart treafest, så blev dock inte fallet bara för att högbergsskolan är så jävla tråkig! Men nån sa att Underbar var öppen, så vi gjorde oss väl i ordning och pallarade oss ner dit, Stängt! Så då blev det drink på lobbybaren, sen vidare till Olsson, sen upp och sova :P

Tack Tezzi och Thompa för lånet av lägenheten! =)

Imorrn ska jag sova, sova, sova.. Känns fortfarande som att jag är helt slut sen Thailand.
Nu ska jag mysa lite med bebisen sen sova =) Vill också ha en liten skrutt!

Puss puss
~It was not ment to be~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar