onsdag 22 juni 2011

Låång dag, Ledig dag! =)

Känns som denna dag har varit hur lång som helst, och att jag inte gjort något.. Men har hunnit med en del.. Gick upp redan vid sex, sov i Larsbo så åkte till stan med Chrille när han skulle börja jobba.. Väl i Ludvika begav jag mej ut på promenad, hem och åt lite frukost, sen iväg för o lämna blod.. Efter det vart det ett litet pass på gymmet, ska ju inte träna så mycket efter man lämnat blod.. men lite styrka bara..=) Sen åkte jag upp på lyviken och handlade på Coop´en, skynna mej hem o bakade bullar (mums), tvättade lite fönster innan jag åkte ner på staden för o träffa kära mor, en Latte på BK´s och lite kik på stan..
När jag kom hem (vid sju?) fick jag nå ryck o städade lägenheten, NOGA! Köpte ju två par lampfötter i Ullared, dom fick pryda vardagsrumsfönstret nu. =) Jag som skulle mysa upp mej i soffan med en bra bok... Eller Amelia... Kanske hinner lite nu.. =)Kursiv
Imorgon är det tänkt att jag o Maria ska bege oss till Björnhyttan för o dumpa lite onödigt skräp som man har här hemma.. Skönt! Efter det ska jag träffa Frida! =) <3 Sen jobbar jag bara 12-17, skönt pass.. =)


Bullarna

Lampfötterna

Stod blommor på bordet
när jag kom hem <3


Nu kommer snart mitt hjärta hem.. han ska få nybakade bullar och mjölk, som han beställt.. =)


SOFFA OCH BOK TILLS DESS!! =)


Puss och Trevlig Midsommar på er alla!!

~
Crea Diem~

1 kommentar:

  1. Vad du pysslar och donar! Super fint! :) Ses imorgon! Puss <3

    SvaraRadera